SCHINKLERS VÄNNER

Tillsammans blir vi starkare, vill du också vara med?

Dr Tejal
Dr. Tejal erbjuder hälsokonsultation och många olika behandlingar på Salvehälsocenter. Indisk Vaidya, Ayurvedisk läkare.

Kristina Pettersson
Erfaren terapeut som möter dig där du befinner dig. Leg.Psykoterapeut samt grundare av Dininsida, där håller vi till när vi har kurser i Ayurveda Life Training i Stockholm.

Hélène Hansson
Driven kreatör som vill hjälpa andra att må bra.
Grafisk Formgivare med hälsotänk. Driver Form Health & Design. Hjälper Schinkler Management med den grafiska profilen bl a.

Stina Andersson
Stinas företag Veda Management arbetar med hållbar hälsa. Hon är Ayurvedic Lifestyle Consultant, Qi Gong och mindfullnessinstruktör och har en bakgrund inom martial arts. Stina är lärare på Evas utbildning Ayurveda Life training

Annika Dopping
Annikas passion är att väcka stolthet, framtidstro, innovations- och handlingskraft genom att locka fram det bästa ur människor och organisationer. 
Kommunikationsstrateg, specialiserad på hållbarhet.

Blossom Tainton
Folkkär hälsoprofil
Lic och cert Holistic Lifestyle Coach.
Personlig tränare, Ayurvedisk hälsorådgivare.
Yogainstruktör, Artist, Föreläsare.

Evalena Andersson
Fotograf på Zensing.se
Lyfter fram det unika i dig!

Sophie Norberg
Idérik & driven företagsledare.
Vice Managing Director 
 &
Hotel Manager 
på Hotel J.

Annika Bladh
Efter 25 år inom stora förlagsverksamheter startade hon 2010 något som hon drömt om länge; ett eget förlag. Ett förlag där hon försöker förverkliga allt det som Annika tycker om och tror på.
Driver sitt eget förlag Bladh by Bladh.

Viktor Frih
Vill få deltagare i en yogaklass att bli mer centrerad i sig själva, då blir de mer harmoniska gentemot sin omgivning. Personligtränare & Yogalärare mm.

Sara Hammarkrantz
Sara är en duktig journalist och författare med lång erfarenhet av att skriva om hälsa och psykologi. Bland annat har hon skrivit för tidningen Modern Psykologi, Chef, Leva, SvD, Hälsa, IcaKuriren, Femina, Du & Jobbet och Elle, hon är också medförfattare till "Lycka på fullt allvar" tillsammans med Katarina Blom.  

Lena Johnson Ahlnäs
Lena brinner för att få dela med sig av den energi och glädje
som dans och yoga ger,  hon vet vad hon pratar om för Lena har 35 års erfarenhet som danspedagog och koreograf och anlitas flitigt i olika sammanhang.

I vackra och stämningsfulla lokaler i Vasagården i Örebro, ligger Lenas "Dans & Hälso Studion".
Där vill hon förmedla dans och yogaglädje till kvinnor
som är mitt i livet.
Driver Dans & Hälso Studion i Örebro