Personlig utveckling & Kajak
Lyr, Bohuslän 14-17 Juni 2018

Personlig utveckling och kajakpaddling

Lyr Bohuslän 14-17 Juni 2018

Hur blir vi framgångsrika på att vara just den vi är så vi kan förverkliga våra drömmar och mål?

Med inspiration av den ayurvediska psykologin och den styrkebaserade pedagogiken  sätter vi fokus på hur vi fungerar utifrån tanke, känsla och handling. I västvärlden handlar psykologin mer om våra känslor. Här fördjupar vi oss även i tankeprocessen och förståelsen kring hur våra tankar skapar våra känslor och handlingar. Vi kommer att fördjupa oss kring kunskapen om det som styr våra tankeprocesser. Med de verktyg som  den ayurvedisk psykologin erbjuder, tillsammans med ny forskning, främst inom neurovetenskap, får du hjälp som du sedan kan praktisera hemma.

Under kursen kommer du få pröva olika tekniker bland annat meditationer, trumresa, yoga, andningsövningar.

Kajak

Under dagtid kommer vi att paddla kajak bland Bohusläns vackraste vatten för kajakpaddling. Under paddlingen tar vi med oss lunch och fördjupar oss i samtalen kring  personlig utveckling på någon av alla de öar som ligger omkring Lyr. Innan vi första gången ger oss ut och paddlar, kommer vi säkerställa att alla har genomfört kamraträddning som ett sätt att hålla hög säkerhet vid paddlingen.

Program

Dagarna innehåller yoga, andningsövningar, meditation, föreläsningar, samtal, kajakpaddling, matlagning, bad och härligt umgänge.

En kväll kommer vi att äta på Lyr´s magiska Fiskrestaurang Bryggvingen www.bryggvingen.se där deltagarna själva betalar för mat och dryck.

Vi startar på 14/6 kl. 10:00 och avslutar 17/6 kl.16:00.

 
Plats

Kursen hålls på Schinkler Center på Lyr, en ö i Bohuslän.

Det är en unik kurs med max 10 deltagare, så vill du vara säker på att komma med reservera du din plats genom att betala in anmälningsavgiften.

 

Boendet är enkelt där vi bor tillsammans i 2-4 bäddsrum/sovsal.

Maten som vi lagar är vegetarisk och fisk. Som deltagare är du med och hjälper till med matlagningen.

Pris: 3 800 kr ink moms, för företag 3 800 kr ex moms.

I priset ingår:

  • Boende
  • Mat (ej på Bryggvingen)
  • Föreläsningar
  • Yoga
  • Meditationer
  • Kajakpaddling

Resa: För att ta sig till Lyr vill vi främst tipsa er om samåkning. När vi fått anmälan från samtliga skickar vi ut en förfrågan vilka som kan samåka och vilka som har bilar. Alternativ är att från Göteborg ta bussen till Orust. För mer information om transport kommer vi att återkomma.

Vägbeskrivning: Får ni i samband med bokning

Anmälan: För att reservera din plats betala in 1000 kr i anmälningsavgift som ej återbetalas vid eventuell avbokning. Resterande summa betalas in 4 veckor innan kursstart.

OBS! Anmälan är bindande och vid avbokning senare än 4 veckor ingen återbetalning.

Kajak: Meddela oss om du inte har egen kajak utan vill ha hjälp att hyra. Pris för kajakhyra meddelas separat.

Betalning: på BG 278-9311, Schinkler Management

Villkor: Vid återbud 4 veckor innan kursstart betalas ej anmälningsavgiften tillbaka. Avbokning senare än 4 veckor ingen återbetalning. 

Boka

För mer information:
eva@schinklermanagement.se