LIVSSTIL & FÖRETAGS- UTVECKLING SAMT COACHING
Let's grow together as individuals.
 

Styrkebaserad utveckling

Att satsa på det individer och team är suveräna på, är att skapa långsiktig framgång.
I detta utvecklingsprogram ges nycklarna till det styrkebaserade, livskraftiga förhållningssättet med syfte att stärka team och individer.
 I programmet, som innehåller träning utifrån olika aktuella situationer i arbetslivet, blir deltagaren positivt konfronterad och får förståelse till vad som driver och motiverar både sig själva och andra.

Programmet inom Ledarskapsutveckling, innebär att du lär dig hantera olika kritiska situationer och får kunskap om det coachande förhållningssättet och hur du kan bygga upp en styrkebaserad feedback-kultur som driver människor till att överträffa sig själva. Stort fokus ligger på att öka din egen självinsikt och öka medvetenheten om ditt eget beteende och din attityd.

Med hjälp av Ayurveda ges en unik kunskap om personlighetstyper, en insikt som stödjer deltagarna inte bara i sin egen utveckling utan ger en stor förståelse om hur andra människor fungerar och vill bli motiverade. Inom programmen ingår olika tester bland annat inom Ayurveda och Strengthsfinder.

 

 

Några av mina uppdragsgivare