PASSION FÖR SKIDÅKNING
ÅRE 8-11 MARS 2018

BOKA

Passion för skidåkning

Åre 8-11 mars 2018

Älskar du också skidåkning precis som vi?

Och längtar du att få åka skidor ihop med ett gäng tjejer som stöttar och hjälper varandra? Vill du också fördjupa din personliga utveckling både i skidåkningen och i ditt liv?

Då ska du följa med på den här resan till Åre med Eva Forsberg Schinkler som är skidguide och vägledare i personlig utveckling.

Eva är en av de främsta i Sverige på Ayurveda och hon kommer under dessa dagar föreläsa och guida kring de metoder och verktyg som hon har utvecklat utifrån den ayurvediska kunskapen tillsammans med styrkebaserad utveckling. Hon kommer att guida dig till att våga utveckla din skidåkning utifrån din egen nivå. Du kommer garanterat ha stretchat dig själv och vara förvånad över vad du faktiskt har genomfört i din skidåkning. Med Eva som guide blir det svåra lätt. Hon har mångårig erfarenhet som skidlärare, är examinerad internationell skidlärare och har Åre som sitt deltidshem de senaste 20 åren. Hon vet var den bästa skidåkningen är på berget.

Off Pist

En av dagarna kommer vi att åka offpist utifrån väder och vind. Om du har egen lavinutrustning tar du med dig den. Annars finns det möjlighet att hyra det i Åre.

Många tjejer blir nervösa när vi skriver att vi ska åka off pist och tror att de inte kan. Men alla kan! Så var lugn, du förväntas inte kunna åka som ett proffs, däremot förväntas du vilja utmana dig från den nivå du är på så att du är villig att pröva det som för dig är nytt.

Erfarenhet av skidåkning

För att du ska kunna tillgodogöra dig denna kurs förväntas du kunna ta dig ner i de flesta pistade backarna med valfri stil :-)

Boende

Du bokar själv ditt boende där vi tipsar om bra hotell.

Tott Hotel är där vi kommer att ha yoga på morgonen och föreläsningar så det är det bekvämaste boendet. Andra boende är Hotel Åregården och STF Vandrarhem, är några som vi tycker är bra.

Liftkort beställer du själv på www.skistar.se

Bra om du har ordnat det innan start.

Hyra skidutrustning

Med fördel kan du hyra på Skistar.se eller hos Åre Skidsport som ligger mitt på torget.

Se till att ha en skidutrustning som du kan både åka i pist och off pist med.

Resa till Åre

Tåget funkar utmärkt, du går av mitt i Åre.

Flyg då är det SAS och troligtvis Bra flyg som går även från Göteborg. Då bokar du flygtransfer när du även bokar din flygbiljett.

Program

  • Morgonyoga
  • Frukost
  • Pepptalk/mental träning, ca 15 min föreläsning innan vi sticker ut i backen
  • Skidåkning hela dagen utifrån kompetens, väder och förutsättningar
  • Lavinkunskap innan off piståkning
  • Personlig utveckling och färdighet i skidåkningen
  • Lunch på någon av Åres alla backrestauranger
  • After ski/ Föreläsningar och fördjupning kring Ayurveda och de olika personlighetstyperna samt genomgång av Styrke-kvadranten, ett verktyg att utveckla sina styrkor och att lämna sina rädslor och hinder.
  • Middag på Åres främsta restauranger

 Vi startar kl. 18:00 på torsdag den 8 mars med samling på Tott Hotell och avslutar på söndag kl. 16:00.

Pris för kursen 3 500 kr ink moms.

Deltagarna betalar all mat och dryck själva samt liftkort, eventuell hyra av skidutrustning och lavinutrustning, resa och boende.

Deltagarna är ansvariga att själva ha en reseförsäkring.

Anmälan: För att reservera din plats betala in 1000 kr i anmälningsavgift som ej återbetalas vid eventuell avbokning. Resterande summa betalas in 4 veckor innan kursstart.

OBS! Anmälan är bindande och vid avbokning senare än 4 veckor ingen återbetalning.

Betalning: på BG 278-9311, Schinkler Management

För frågor och information
eva@schinklermanagement.se

Varmt välkommen!